Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak öpmek

Rüyada ayak öpmek

Rüyada ayak öpmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak öpmek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin ayağını öpmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ölünün ayağını öpmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments