Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını öpmek

Rüyada ayaklarını öpmek

Rüyada ayaklarını öpmek masrafların altında kalacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada babanın ayağını öpmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı öpmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağın altını öpmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak öpmek feraha ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işarettir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek saygısını toplayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments