Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta bir ev görmek

Rüyada tahta bir ev görmek

Rüyada tahta bir ev görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Rüyada tahta bir ev gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada tahta ev almak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada eve tahta döşemek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada tahta ev yapmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta evde olmak içinin ferahlayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada tahta bir ev görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada tahta eve girmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski tahta ev görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments