Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tahta görmek

Rüyada evde tahta görmek

Rüyada evde tahta görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde tahta gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada tahta evde olmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada tahta bir ev görmek daha fazla para kazanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada evde tahta görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eski tahta ev görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işaret eder.

Rüyada tahta eve girmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hayatına bakacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan ev görmek aksiliklerin son bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada tahtalı ev görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, işlerinde kara geçeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments