Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan ev görmek

Rüyada tahtadan ev görmek

Rüyada tahtadan ev görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan ev gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada tahta ev yapmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada eski tahta ev görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta evde olmak karşısına iyi insanların çıkacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde tahta görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta bir ev görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tahta evde yaşamak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalettir.

Rüyada tahtalı ev görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments