Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtalı ev görmek

Rüyada tahtalı ev görmek

Rüyada tahtalı ev görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, helal rızık elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada tahtalı ev gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada tahta evde olmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada tahta ev yapmak gerçek mutluluğu tadacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada tahta ev görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta ev almak isteklerin tek tek yerine geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta bir ev görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada eve tahta döşemek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments