Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan yapılmış ev gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada eski tahta ev görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, işlerini yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta evde yaşamak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada tahta eve girmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tahtadan ev görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada evde tahta görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, umutlarının söneceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet eder.

Rüyada eve tahta döşemek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments