Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta ev yapmak

Rüyada tahta ev yapmak

Rüyada tahta ev yapmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, can bulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada tahta ev yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada tahta ev yapmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada tahtadan yapılmış ev görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta ev görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta evde yaşamak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta eve girmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde tahta görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada tahta bir ev görmek refaha erileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorunların atlatılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments