Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta biti görmek

Rüyada tahta biti görmek

Rüyada tahta biti görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta biti gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tahta biti görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada tahta balığı görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hak yiyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtalı ev görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada çivili tahta görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kucaklaşacağına yorulur.

Rüyada tahtalı kuşu görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments