Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta balığı görmek

Rüyada tahta balığı görmek

Rüyada tahta balığı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta balığı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada tahta balığı görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta kırmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta köprü görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tahta üzerinde yürümek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tahtada oturmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık yıkamak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet eder.

Rüyada yazı tahtası görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Rüyada tahtadan yüzük görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments