Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta yer döşemesi görmek

Rüyada tahta yer döşemesi görmek

Rüyada tahta yer döşemesi görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tahta yer döşemesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada tahta döşeme görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada ahşap döşeme görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet eder.

Rüyada döşemelik kumaş görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada döşeme taşı görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tahta ayakkabı giymek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta kapı silmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tahta çerçeve görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments