Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtalı kuşu görmek

Rüyada tahtalı kuşu görmek

Rüyada tahtalı kuşu görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ona kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, yüzüne kan geleceğine, imkânlarının azalacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahtalı kuşu gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tahtalı kuşu görmek korkularını yeneceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta çalmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta ev görmek huzursuz olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta çakmak görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çalmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta tekne görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kova görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada tahta cakmak aksiliklerin başgöstereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments