Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzla boğuşmak

Rüyada domuzla boğuşmak

Rüyada domuzla boğuşmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok büyük sorunlar yaşanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada domuzla boğuşmak gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada domuzla boğuşmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada cinle boğuşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada kızla boğuşmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla boğuşmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalarla boğuşmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Rüyada çamurla boğuşmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments