Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlarla boğuşmak

Rüyada kurtlarla boğuşmak

Rüyada kurtlarla boğuşmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının sürekli artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kurtla boğuşmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kurtlarla boğuşmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, her geçen gün başarıların artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adamla boğuşmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurla boğuşmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada domuzla boğuşmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Rüyada cinlerle boğuşmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgayla boğuşmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments