Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla boğuşmak

Rüyada suyla boğuşmak

Rüyada suyla boğuşmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Rüyada suyla boğuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada suyla boğuşmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sularla boğuşmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada cinle boğuşmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, umutlarının çoğalacağına, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurla boğuşmak yeni ev eşyaları alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Rüyada kaplanla boğuşmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet eder.

Rüyada denizle boğuşmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yorganla boğuşmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments