Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanı yırtık çorap görmek

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kazancının azalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, geri plana düşeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kavgaların büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada tabanı yırtık çorap gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına işarettir.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kötü sözler duylacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanı öpmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada düz taban görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta taban görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments