Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta taban görmek

Rüyada tahta taban görmek

Rüyada tahta taban görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, tecrübe kazandıracağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, zor bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta taban gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Rüyada tahta taban görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kötü noktalara geleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin tabanını görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek tüm parasını kaybedeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada ayak tabanını kara görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments