Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanını kirli görmek

Rüyada ayak tabanını kirli görmek

Rüyada ayak tabanını kirli görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kızına daima sahip çıkacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ayak tabanını kirli gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanını kara görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments