Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayallerinin söneceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tabanı yırtık çorap görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, azalacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı tabanının çıktığını görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek kendisini mutsuz edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işlerin canlanacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanı öpmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments