Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tabanı görmek

Rüyada ayakkabı tabanı görmek

Rüyada ayakkabı tabanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, de zenginliğe kavuşacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı tabanı gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Rüyada tabanı yırtık ayakkabı görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, diplomalı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tabanı görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, güç ve para kaybedeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tabanının çıktığını görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek hak yolundan ayrılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz taban görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine alamet eder.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek çok kötü günler geçireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments