Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, yaşama isteğinin artacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, rakiplerini alt edeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanında yara görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, ferahlığa çıkacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine inanılır.

Rüyada ayak tabanını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işarettir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatını yoluna koymaya delalettir.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments