Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tabanı öpmek

Rüyada ayak tabanı öpmek

Rüyada ayak tabanı öpmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanı öpmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada ayak tabanı öpmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli ayak tabanı görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanını kara görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tabanı görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Rüyada ayak tabanında kıl görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanında yara görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Rüyada ayak tabanını kirli görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments