Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz taban görmek

Rüyada düz taban görmek

Rüyada düz taban görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Rüyada düz taban gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada düz taban olduğunu görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada düz taban görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tabanının çıktığını görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kanadığını görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet eder.

Rüyada taban görmek imkânlarının da genişleyeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet eder.

Rüyada evin tabanını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, toplum içindeki değerinin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments