Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla mermi atmak

Rüyada tabancayla mermi atmak

Rüyada tabancayla mermi atmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çalışmalarının artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, elindekini de bitireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla mermi atmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada tabancayla mermi atmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada tabanca mermisi görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca ve mermi görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sevilen bir dostun geleceğine delalettir.

Rüyada silahla mermi atmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermi atmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada top mermisi atmak kazancın arttırılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda mermi görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde mermi görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments