Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top mermisi atmak

Rüyada top mermisi atmak

Rüyada top mermisi atmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hayallere kavuşulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalettir.

Rüyada top mermisi atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Rüyada top mermisi atmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada top mermisi görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada silahla mermi atmak evlatlarından hayır bulacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermi atmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla mermi atmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada mermisi bitmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Rüyada mermilerden kaçmak hem işinde başarılı olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarjöre mermi koymak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments