Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca ve mermi görmek

Rüyada tabanca ve mermi görmek

Rüyada tabanca ve mermi görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalettir.

Rüyada tabanca ve mermi gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tabancayla mermi atmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet eder.

Rüyada tabanca ve mermi görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada tabanca mermisi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada mermiyi eline almak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde mermi görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermi kovanı görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, insan sevindireceğine delalettir.

Rüyada silaha mermi doldurmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada patlamış mermi görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments