Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermi atmak

Rüyada mermi atmak

Rüyada mermi atmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada mermi atmak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada silahla mermi atmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermi atmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada top mermisi atmak yokluk çekmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tabancayla mermi atmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada mermiyle vurulmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermi yutmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden mermi toplamak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments