Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirildiniz.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına inanılır.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek borca batacağına, çok büyük adımlar atacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek mevlit okutacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada adam vurduğunu görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada başını vurduğunu görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, insanların alım gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini vurduğunu görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birine vurduğunu görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kırılan kalbin onarılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments