Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine vurduğunu görmek

Rüyada birine vurduğunu görmek

Rüyada birine vurduğunu görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada birine vurduğunu gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada kendini vurduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, borçlanılacağına işaret eder.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada igne vurdurmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada keklik vurduğunu görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, neredeyse kahrolacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, büyük bir mala sahip olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Rüyada ineğin vurduğunu görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments