Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam vurduğunu görmek

Rüyada adam vurduğunu görmek

Rüyada adam vurduğunu görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada adam vurduğunu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada topa vurduğunu görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işarettir.

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine vurduğunu görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada babanın vurduğunu görmek her açıdan farklılıklar olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments