Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla adam vurduğunu görmek

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek yolunun hep açık olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rahata erileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments