Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Rüyada tabancayla kendini vurduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam vurduğunu görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada asker vurduğunu görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini vurduğunu görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments