Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini vurduğunu görmek

Rüyada kendini vurduğunu görmek

Rüyada kendini vurduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, geç de olsa huzura erileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, zor günlerin biteceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe vurduğunu görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, dinini yaşayacağına inanılır.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada babanın vurduğunu görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, konforundan da ödün vereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına rivayet eder.

Rüyada başını vurduğunu görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, esenliği bulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments