Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını vurduğunu görmek

Rüyada başını vurduğunu görmek

Rüyada başını vurduğunu görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını vurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi engellemek isteyen kişiler veya olaylar söz konusu olsa da siz yapmak istediklerinizi yapın.

Rüyada başını vurduğunu görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini vurduğunu görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işarettir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada babanın vurduğunu görmek renk ve eğlence geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments