Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini saklamak

Rüyada sevdiğini saklamak

Rüyada sevdiğini saklamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yorulacağına, malvarlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini saklamak gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada sevdiğini saklamak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorap saklamak rahat ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü saklamak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada birini saklamak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et saklamak rakiplerin oyununa gelineceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabılarını saklamak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada delil saklamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments