Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabancayı saklamak

Rüyada tabancayı saklamak

Rüyada tabancayı saklamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayı saklamak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tabancayı saklamak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada tabanca saklamak belki de hayatının aşkını bulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sakladığını görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada adam öldürüp saklamak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta saklamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada birinden bir şey saklamak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçak saklamak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çalıştığına değeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments