Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden para saklamak

Rüyada birinden para saklamak

Rüyada birinden para saklamak sorunların biteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden para saklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada kağıt para saklamak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada para görüp saklamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada para bulup saklamak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık altına para saklamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada yastığa para saklamak tüm parasını kaybedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada para sakladığını görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada para bulmak ve saklamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments