Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık saklamak

Rüyada salatalık saklamak

Rüyada salatalık saklamak dünyanın kendisine galip gelmesine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elde edilen nasibin artacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada salatalık saklamak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Rüyada salatalık saklamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Rüyada salatalık kabuğu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden salatalık toplamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber ve salatalık görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada domates salatalık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşuluk salatalık görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada salatalık yediğini görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments