Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar saklamak

Rüyada anahtar saklamak

Rüyada anahtar saklamak verimin her geçen gün artacağına, hayırlı bir karar verileceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada anahtar saklamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle birlikte katılacağınız toplantılarda güzel anlar geçirecek, fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

Rüyada anahtar sakladığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada anahtar saklamak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada anahtarı saklamak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin anahtarını saklamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi saklamak birikiminin artacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ilaç saklamak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ün sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kaçak saklamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatalık saklamak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments