Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem saklamak

Rüyada kalem saklamak

Rüyada kalem saklamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalem saklamak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Rüyada kalem saklamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt saklamak ortalığın karışacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden bir şey saklamak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yastık altına para saklamak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hidayete ereceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara saklamak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam saklamak prestij kazanılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne saklamak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin anahtarını saklamak geçiminin zorlaşacağına, parasının azalacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments