Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük saklamak

Rüyada altın yüzük saklamak

Rüyada altın yüzük saklamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük saklamak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada altın yüzük saklamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünü saklamak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada yüzüğü saklamak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzük saklamak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye saklamak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada altın saklamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden altın saklamak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Rüyada altın bulmak saklamak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments