Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta zeytin görmek

Rüyada tabakta zeytin görmek

Rüyada tabakta zeytin görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta zeytin gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada tabakta zeytin görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tabak zeytin görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işarettir.

Rüyada zeytin tabağı görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada tabak kırmak görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada bir tabak pilav yemek rızkın gittikçe azalacağına, hayat boyu çok sevileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada renkli tabak görmek mal mülk sahibi olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments