Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta siyah zeytin görmek

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, mali gücünü yitireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerinin günden güne açılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Rüyada tabakta siyah zeytin gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sözleri tutulacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tabak zeytin görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin tabağı görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada tabakta zeytin görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada siyah tabak kırmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada siyah tabak görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine delalet eder.

Rüyada birine siyah zeytin vermek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments