Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tabak görmek

Rüyada renkli tabak görmek

Rüyada renkli tabak görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Rüyada renkli tabak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada renkli cam tabak görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada mavi renk tabak görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sermayesinin çoğalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli tabak görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada boş tabak almak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kişinin geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada tabakta kaka görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yeni işler yapılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak kırıldığını görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, iftiraya uğrayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz boş tabak görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments