Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak zeytin görmek

Rüyada bir tabak zeytin görmek

Rüyada bir tabak zeytin görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada bir tabak zeytin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Rüyada tabakta zeytin görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek şan şöhret kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin tabağı görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tabak zeytin görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada tabakta fare görmek başına türlü işler geleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir tabak üzüm görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü tabak görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada tabak bardak görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments