Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin tabağı görmek

Rüyada zeytin tabağı görmek

Rüyada zeytin tabağı görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin tabağı gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir tabak zeytin görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada zeytin tabağı görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada tabakta zeytin görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada cam tabak hediye almak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tabak görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada parlak tabak görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, problemlerini çözeceğine alamet eder.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments