Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak kırmak görmek

Rüyada tabak kırmak görmek

Rüyada tabak kırmak görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Rüyada tabak kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada tabak çanak kırmak çalışmalarının beğenileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada tabak kırmak görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada siyah tabak kırmak işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına yorulur.

Rüyada tabak kırmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak bardak kırmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam tabak kırmak neşesinin de yerine geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada çay tabağı kırmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments