Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak pilav yemek

Rüyada bir tabak pilav yemek

Rüyada bir tabak pilav yemek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kazançlı çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir tabak pilav yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada bir tabak pilav yemek sermayesini kaybedeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tabakta pirinç pilavı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada tabak içinde pilav görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tabak pilav görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tabakta pilav görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabağa pilav koymak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tabakta balık yemek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments