Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah zeytin ve ekmek yemek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments