Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tabak görmek

Rüyada siyah tabak görmek

Rüyada siyah tabak görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tabak gördüyseniz:

  • Daha önceden pratikte olan fikir veya teklifler yeni durumla uyum sağlamıyor olabilir.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tabak kırmak sorunların çözüm bulacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tabak görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada bir tabak balık görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada elinde tabak görmek istediği evde oturacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta pişmiş balık görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ibadete ağırlık verileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada tabakta meyve görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta kiraz görmek bir sebeple çok üzüleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments